Vallevägens kokkonst – bästa presenten!

OMSLkokkonstVallevägens kokkonst - boken som är HELT regionalt närproducerad!

Boken Vallevägens kokkonst är den bästa presenten till den som "har allt" och som tycker om vår vackra trakt och allt som den har att erbjuda; som resmål med utbud av närproducerade råvaror, vacker konst, konsthantverk och presenter, friskvård och hälsoprodukter, härligt boende, mysiga restauranger och caféer - snart sagt allt som man kan behöva för att sätta lite guldkant på tillvaron.

Vår bok nominerades till prisutdelning bland Årets Svenska Måltidslitteratur 2016 och har - tillsammans med över 400 böcker som getts ut senaste året - granskats av Måltidsakademiens jury. Vi stod oss bra i konkurrensen och fick tillfälle att träffa "matkändisen" framför alla - Carl Jan Granqvist  - som varit med om att bilda den svenska måltidsakademien.

Historien bakom detta beskrev han under den glammiga prisutdelningen, där vi fick dricka champagne och mingla med landets allra främsta förläggare och matskribenter.

 

15151068_10155431337717977_350265127_nProduktions-gruppen för Vallevägens kokkonst - Margaretha Fredrikson, Mercedes Murat och Maria Cidh var på plats i Sveriges Radios lokaler i Stockholm tillsammans med föreningens ordförande Cecilia Wadenbäck (tv) och Carl Jan Granqvist.
Ett minne för livet och en chans för oss att visa vad vi i Skaraborg och utefter Vallevägen kan erbjuda i närproducerat - både vad gäller innehåll och som bokprodukt. Det var få böcker som var tryckta och inbundna i Sverige och ännu färre som var närproducerade i Skaraborg, som vår bok är.

Vallevägens kokkonst kostar 295 kr
Vill du köpa boken kan du maila till maria.cidh@gmail.com eller köpa boken hos någon av Vallevägens många medlemmar. Du ser under rubriken "Kontaktuppgifter till medlemmarna" var du kan få tag på boken.

1 bok - 295 kr plus porto 59 kr
2 böcker - 590 kr plus porto 59 kr
3 böcker - 885 kr plus porto 89 kr

Vid beställning meddela via kontot du sätter in pengarna på vad köpet gäller, så sänds boken med vändande post om du inte väljer att köpa den på plats hos någon av Vallevägens medlemmar!