Vallevägens kokkonst – nu slutsåld!

OMSLkokkonstVallevägens kokkonst - boken som är HELT regionalt närproducerad!

Boken Vallevägens kokkonst har varit den bästa presenten till den som "har allt" och som tycker om vår vackra trakt och allt som den har att erbjuda; som resmål med utbud av närproducerade råvaror, vacker konst, konsthantverk och presenter, friskvård och hälsoprodukter, härligt boende, mysiga restauranger och caféer - snart sagt allt som man kan behöva för att sätta lite guldkant på tillvaron.

Vår bok nominerades till prisutdelning bland Årets Svenska Måltidslitteratur 2016 och har - tillsammans med över 400 böcker som getts ut senaste året - granskats av Måltidsakademiens jury. Vi stod oss bra i konkurrensen och fick tillfälle att träffa "matkändisen" framför alla - Carl Jan Granqvist  - som varit med om att bilda den svenska måltidsakademien.

Historien bakom detta beskrev han under den glammiga prisutdelningen, där vi fick dricka champagne och mingla med landets allra främsta förläggare och matskribenter.

 

15151068_10155431337717977_350265127_nProduktions-gruppen för Vallevägens kokkonst - Margaretha Fredrikson, Mercedes Murat och Maria Cidh var på plats i Sveriges Radios lokaler i Stockholm tillsammans med föreningens ordförande Cecilia Wadenbäck (tv) och Carl Jan Granqvist.
Ett minne för livet och en chans för oss att visa vad vi i Skaraborg och utefter Vallevägen kan erbjuda i närproducerat - både vad gäller innehåll och som bokprodukt. Det var få böcker som var tryckta och inbundna i Sverige och ännu färre som var närproducerade i Skaraborg, som vår bok är.

Vallevägens kokkonst är nu slutsåld!
Totalt 1.500 böcker har vi sålt under åren. En nytryckning blev det också.
Vi är så stolta och glada över vår bok, som är ett av bevisen på att föreningsliv som är förankrat i gräsrötterna har bästa förutsättning för att vara hållbart.
Nu har vi arbetat tillsammans under 15 år i föreningen Vallevägen och siktar mot nästa 15 år.
Världens vackraste väg kommer alltid att finnas som besöksmål.