Konst på Karlsfors

I ladan på Karlsfors som ligger strax nedanför Silverfallet, kan du njuta av verk från 15 olika konstnärer i olika tekniker och stil.
Vissa helger är du välkommen till arbetarlängan och utställare av både konst och hantverk.

En levande och föränderlig utställning i den gamla svinstian på Karlsfors (samma entré som butiken) med lokala konstnärer som ställer ut från vår till höst.

Visionen är att du ska kunna återvända och komma tillbaka till en ny utställning men av samma konstnärer. Det som köpts följer med kunden direkt och byts ut mot något nytt samtidigt som vi byter både platser och konst då och då för att förnya och förändra och väcka nya intryck i konsten på nya platser, intill andra verk.

I arbetarlängan, på andra sidan parkeringen, bokar utställare en plats veckovis. Ibland blir de kvar i några veckor, ibland bara en. Här hittar du alltifrån tavlor och skulpturer till smide, stickat och virkat. Mer info om veckans utställare hittar du på hemsidan och instagram. Här bestämmer utställaren själv över öppettider, varierar från hela veckan till lör-sön.

Helgens värdar kan du nå via telefonnummer längst ner i kalendern på hemsidan. Vem som är värd kan du se under varje vecka.

Öppettider: lördag-söndag 11-16
Telefon 070-44 51 721 + se schema på hemsidan.
Övriga öppettider – se instagram @konstpakarlsfors

Karlsfors 541 97 Lerdala

0704-45 17 21
0731-50 99 78
0738-23 77 33