Fredriksons Pensionat Sjöbacka, Eggby

Fredrikssons Pensionat SjöbackaMed Eahagen som granne och sjön Emten och berget Billingen i öster, ligger den gula sekelskiftesvillan och välkomnar sina gäster året runt. Här kan du boka konferens, övernattning i de fyra smakfullt inredda dubbelrummen och middag för flertalet gäster i glasverandan.

Det är viktigt för oss att din vistelse ska vara en angenäm och avkopplande helhetsupplevelse och att ge dig god service oavsett i vilket ärende du är här. du blir varmt och personligt emottagen som gäst här på Fredriksons Pensionat Sjöbacka.

Maten till såväl konferensluncher, födelsedagsfirande och trerätters middagar lagas av Margaretha. Råvarorna är noggrant utvalda och kommer till stor del härifrån Vallebygden samt är anpassade efter säsongens utbud. Allt för att måltiden ska vara så smak- och näringsrik som möjligt. Du blir serverad i glasverandan med en underbar utsikt över sjön Emten.

Omgivningarna lockar till utflykter i naturen men även för att uppleva historia och kultur. Vi har cykel- och vandringspaket om du vill motionera, vi har boulebana och du kan låna ekan för en roddtur på Emten. Sedan kanske du vill sitta på vår brygga nere vid sjön, läsa en bok och dricka en kopp kaffe. Mer underhållning än så behövs egentligen inte, men vill du och ditt sällskap aktivera er mer, ordnar vi temakvällar med olika innehåll eller varför inte en whisky- eller vinprovning?
Välkommen till vårt paradis!
Margaretha och Klas Fredrikson
0731-82 79 96
Mailadress: fredriksonspensionat@eggby.net
Vi finns även på facebook: Fredriksons Pensionat Sjöbacka