Sjöbacken Gård – Gårdsbutik och Bed & Breakfast

Välkommen till Sjöbacken Gård – Gårdsbutik och Bed & Breakfast!

I Gårdsbutiken på Sjöbacken finns egna produkter i mängder. Det är Berit som gör dem, och här finns chutney, marmelad, torkad svamp, smaksatt olja, vinäger och salt . Chutney och marmelad
görs på plommon, rabarber, gröna tomater, äpplen och svarta vinbär. Smaksättningarna görs bland annat med ramslök, chili, örter och mynta. På gården finns gutefår och gotländska pälsfår och av dem blir det fina skinn som också är till försäljning.

Underbar keramik säljs, och den kommer från Gunilla Råberg vid Bockaskede kvarn.
Smyckena är från Jan Christer Lundkvist i Skövde, en mycket duktig smyckesmed med egen design.
Även handgjorda borstar (från Iris Borstar) kan man hitta här, inredning (från Bloomingville), vävda bonader (gubbatäcken), handgjorda tvålar (från Mariestad), biscotti (från Brödboden i Mariestad), linoljesåpa, hemstickat, choklad (från Läckerbiten i Skövde), Anja Larssons brickor, olika textilier t ex handdukar, disktrasor skurtasor (från Växbo Lin), och har vi glömd något nu? Du kan även hitta antikt & kuriosa!
I påsk håller vi öppet:
Påskafton 11-15, Påskdagen och Annandagen 12-16. Välkomna!

I tillägg till gårdsbutiken finns i byggnaden ett alldeles nyrenoverat Bed & Breakfast som är uppdelat på två delar. Det ena är ett sovloft, det andra har ett allrum i anslutning till sovloft. Från sovloften finns en fin utsikt över ängarna. Båda boendena disponerar kök och bad.

Välkomna att titta, och titta även in på hemsidan!

http://www.sjobackengard.se/