Kampavall – tryckeri, förlag, layout och illustrationer

Maja målar rundrakar

Maja målar rundrakar

Vid den gamla skolan i Kampavall hittar du Tryckeriet i Kampavall, i det nya röda huset med gula garagedörrar invid vägen. Här finns ett komplett 4-färgstryckeri med bokbinderi och posthantering.
Vi trycker magasin, böcker och broschyrer.

Och här har tidningen HÄSTEN, landets äldsta hästtidning haft sin redaktion sedan 1981 och tidningen HUNDliv sedan 1995.

På Kampavall finns också två duktiga unga konstnärer, syskonen Maja och Carl Cidh Christensen. Maja har sitt “varumärke” Rundraken – hon målar fantasydrakar kombinerade med runskrift, inspirerade av fornnordiska drakar på runstenar.

blå drake

blå drake med runskrift.

Du kan beställa din personliga drake av Maja på Rundraken@yahoo.com, eller på telefon 0738-35 15 80 (gärna sms).

Förutom sin konstutbildning, har Maja även god kompetens inom press och kan göra layouter, fotografera, bearbeta foton och göra illustrationer. Hon kan hjälpa dig med framställning av den trycksak du önskar göra.

Den andre konstnären på Kampavall är Carl Cidh Christensen, som är utbildad dataspelsdesigner och grafiker. Förutom dessa kunskaper kan han hjälpa dig att göra hemsidor och illustrera såväl inom data som på papper.

På Kampavall finns också hästar, hundar, katter, höns och bin. Det innebär att vi kan hjälpa dig med utbildning av din unghäst, du kan få din hästs hovar omskötta av en utbildad hovslagare, vi har valpar vid tillfälle samt ägg (under sommarperioden), rashöns och honung (hela året) till salu.

Dessutom kan du få hjälp med att flisa din ved och andra köruppdrag med traktor och vagn.

Vi tillverkar också personliga måttsydda hundhalsband med hundens namn på samt tygkassar med handtryck samt hantverksproducerade stövelknektar med drakmotiv.

Förlaget: 0511-822 30, 0768-08 22 30

Tryckeriet: 0511-820 28, 0706-18 20 28

Rundraken: 0738-35 15 80

Carl Cidh Christensen: 0708-15 25 97