Karta

 
Valle Stugby & Vandrarhem
Här kan du bada bastu i den vedeldade bastun som står på bryggan. Sen är det bara att hoppa i sjön!
Torans fårgård
Närmare ”Körsbärsdalen” än så här kan Du inte komma! Välkommen till Toran och se hur fåren vårdar kulturlandskapet. I skinnboden kan Du botanisera bland vackra, lockiga lamm- och fårskinn från Toran. 
Storegårdens Honungshus
I byn nedanför den vackra sjön Vristulven finner du Honungshuset som säljer produkter från de egna bina, hönsen och trädgården.
Stensgården B&B
Barndomsminnen skapas på Stensgården B&B, när barnen får vara med om att mata hönsen och tuppen!
Sjöbacken Gård – Gårdsbutik och Bed & Breakfas
I Gårdsbutiken på Sjöbacken finns egna produkter i mängder. Det är Berit som gör dem, och här finns chutney, marmelad, torkad svamp, smaksatt olja...
Prästakvarna Gårdsbutik
Den här spännande gårdsbutiken är ett eldorado för miljöansvariga kockar som gärna vill ha närodlade matråvaror.
Melldala Trädgård
Melldala Trädgård är en plantskola som specialiserat sig på rosor.
Här odlas rosor fram med varsam hand.
Långesäter B&B
Långesäter B&B ligger i ett traditionellt rödfärgat, tillbyggt 1800-talstorp i en liten västgötsk bymiljö på Billingens västsluttning.
Kronogården – Bo På Lantgård
Att bo på en levande lantgård är kanske inte så märkvärdigt för vissa. Men för andra kan det ju vara rena drömmen!
Klostergårdens Vandrarhem
När du sover över på Klostergården Vandrarhem, så befinner du dig 50 meter från denna historiska kyrka. Sover du inte gott, så kan det vara för att de historiska vingslagen håller dig vaken. För du befinner dig verkligen mitt i historien!
Karlsgården – massage, ansiktsvård och fotvård
På Karlsgården i Berg finner man lugn och ro i en härlig miljö. En oas där man kan få massage, ansiktsvård och fotvård med ekologiska oljor.
Kampavall – tryckeri, förlag, layout och illustrationer
Utefter Vallevägen ligger den lilla byn Kampavall. Här finns ett komplett 4-färgstryckeri för magasin och andra trycksaker. Två unga konstnärer hjälper till om du vill producera en trycksak eller hemsida.
Hela Dig – Ekologisk massage & SPA
I källaren på Flämslätt Stifts och Kursgård finns en liten värld som är fantastisk för trötta kroppar att komma till. Lilian är mån om vilka produkter hon använder. Här finns ekologiskt och närproducerat med hög kvalitet även för försäljning.
Fredriksons Pensionat Sjöbacka
Med Eahagen som granne och sjön Emten och berget Billingen i öster, ligger den gula sekelskiftesvillan och välkomnar sina gäster året runt.
Flämslätt Stifts- och kursgård
Vid Flämsjöns norra spets ligger Flämslätt Stifts- och kursgård. Hotell och vandrarhem, restaurang samt ett flertal konferenslokaler och grupprum.